Blog – TheWritingWouter nu online!

Welkom, waarde lezer. Zoals je inmiddels – nu je hier bent en deze regels leest – wel door zult hebben, is het moment waarop Wouter van Gorp, a.k.a. TheWritingWouter, zijn officiële site lanceert, hier. En dat werd hoog tijd. Vanaf nu is er ein-de-lijk een plek waar jij al je informatie over TheWritingWouter vandaan kunt halen: omschrijvingen over de boeken die Wouter van Gorp heeft geschreven, blogs en beschouwingen over de verhalen die hem bezighouden, updates over zijn huidige schrijfprojecten en nog veel meer… allemaal te vinden op TheWritingWouter.nl!

Maar je kunt hier méér dan alleen informatie winnen: wil je een boek van Wouter van Gorp bestellen? Klik dan eens op de webshop! Wil je Wouter van Gorp boeken voor een lezing, workshop of signeersessie? Ook dat kan hier! Heb je een andere vraag voor deze auteur? Via het contactformulier kun je vragen wat je maar wil.

En dat is nog niet alles. Vanaf vandaag is de officiële facebookpagina van TheWritingWouter namelijk óók in de lucht! Bezoek ‘m via bovenstaande link of via de facebook-knop rechts onderaan de website!

Voor nu: veel plezier op deze site, en geniet van de verhalen van TheWritingWouter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven