Waar TheWritingWouter te zien zal zijn.

Festivalseizoen staat voor de deur. Nee, ik heb het niet over Lowlands, Down the Rabbit Hole, Pinkpop of andere muzikale evenementen. Ik heb het over Elfia, Castlefest, Facts Gent, etc. Voor liefhebbers van fantasy, scifi, steampunk en talloze andere genres/sfeerbeelden een kans om met gelijkgestemden hun passie uit te oefenen. Voor schrijvers zoals ik een kans om boeken aan de man te brengen. 

Nieuwe boeken

En het festivalseizoen had niet op een beter moment kunnen beginnen, want zojuist is de tweede, herziene druk van Schemerwoorden binnengekomen! Nieuwe exemplaren, met strakker geredigeerde verhalen voorzien van een geüpdatet jasje en een officiële Nimisa-look. Je bestelt deze op de site, via de Nimisa-webshop of bij bol.com!

 

(De nieuwe druk – links – versus de eerste druk – rechts)

Waar tref je TheWritingWouter?

Dit jaar zal TheWritingWouter te zien zijn op verschillende festivals en evenementen: we trappen het jaar af met Elfia, aanstaande zaterdag 13 april op het schitterende landgoed Haarzuilens. Samen met mijn mede-Nimisa-auteurs sta ik in de kraam met exemplaren van The Wanderers, maar ook van de tweede, herziene druk van Schemerwoorden. Deze verschijnt pas 10 april, dus op Elfia kun je ‘m als eerste aanschaffen!

Daarna ben ik op zaterdag 1 en zondag 2 juni in Zevenaar. Daar lanceert Nimisa een gezamenlijk schrijfproject waarin de sagen en legenden uit en rondom Zevenaar centraal staan.

Zaterdag 3 en zondag 4 augustus kun je me vinden op Castlefest, en een handtekening, een boek, een praatje of alle drie bemachtigen!

Of ik 19 en 20 oktober op FACTS Gent te zien zal zijn, is nog niet zeker. Houd de site in de gaten, dan weet jij het als eerst. Wel weet ik dat ik dit jaar weer warm en behaaglijk het Romeins badhuis zal bemannen tijdens de Archeon Midwinter Fair, zaterdag 8 en zondag 9 december, om ook dan weer de gretige lezer van leesvoer te voorzien.

Kun je dat allemaal niet onthouden? Op de homepage staat binnenkort ook een kalender, zodat je snel kunt zien waar je TheWritingWouter kunt treffen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven